Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

ETAPE detaşarea în interesul învăţământului

1. Unitatile scolare care vor sa detaseze pe posturile vacante/rezervate cadre didactice titulare fac adrese catre unitatile in care aceste cadre didactice sunt titulare. TERMEN pana pe 11 august 2016

2. Cadrele didactice titulare solicitate pentru detasare in interesul invatamantului isi dau acordul pentru detasare prin completarea unui formular insotit de documentele anexate( DESCARCA FORMULAR). Depunerea acordului la unitatea primitoare insotit de documentele justificative se face in perioada 11-12 AUGUST 2016.

3. In perioada, 16-17 august 2016, are loc discutarea si solutionarea propunerilor pentru detasare in interesul invatamantului in consiliile de administratie ale unitatilor primitoare si transmiterea listei cadrelor didactice detașate în interesul învățământului însoțite de dosarele acestora la inspectoratele școlare.

ATENTIE: Orice lista/dosar transmise la ISJ dupa 17 august 2016 NU VOR MAI FI LUATE IN CONSIDERARE.