Competiția națională „Școala altfel” se desfășoară  în conformitate cu adresa M.E.N. nr. 232 604 /24.05.2017 și a Metodologiei de desfășurare a competiției prevăzută în OMENCȘ nr. 5034/2016.

În baza instrumentelor și criteriilor de evaluare ale M.E.N. fiecare unitate de învățământ are posibilitatea să selecteze o singură activitate pentru fiecare din domeniile educative: cultural, artistic, tehnic, științific, sportiv, cetățenie democratică și responsabilitate social, educație pentru sănătate și stil de viață sănătos, educație ecologică și protecție a mediului, abilități de viață, consiliere și orientare.

Dosarele vor fi transmise, in format electronic, la ISJ Călăraşi la adresa email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. in perioada 09-11 iunie 2018.

La nivel județean, competiția își propune să selecteze și să promoveze pe site-ul inspectoratului cele mai interesante 10 activități care s-au desfășurat în săptămâna programului „Școala altfel”, câte una din fiecare domeniu.

Inspector educativ,

Prof. Marioara Toader