Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

       Vineri, 13 Mai 2016, comuna Valcelele a fost gazda unei delegatii din comuna Calfa, raion Anenii Noi din Republica Moldova.

Scopul vizitei a fost de informare si cunoastere reciproca in vederea infratirii celor doua comune. Oaspetii basarabeni au fost intampinati de reprezentantii Primariei Valcelele impreuna cu Domnul Deputat Vasile Iliuta, dar si de colectivul de cadre didactice al Scolii Gimnaziale "Florenta Albu".

Delegatia de peste Prut a fost condusa de primarul comunei Calfa, Ludmila Ceaglic care a venit insotita de Directorul Gimnaziului "Visegard" Calfa dar si de alte oficialitati.

Elevii Scolii Gimnaziale "Florenta Albu" i-au intampinat pe oaspeti cu paine si sare dar si cu un frumos program artistic.

  • DSCN0862
  • DSCN0865