Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

Tipărire
Categorie: Proiecte regionale/Interjudetene
Accesări: 962

 

afis_Suntem mici inventatori.png

„SUNTEM MICI INVENTATORI”

SIMPOZIONUL REGIONAL cu participare națională și CONCURS DE ȘTIINȚĂ ŞI TEHNICĂ

„SUNTEM MICI INVENTATORI” aflat la cea de-a IV-a ediție, reușește să vină în completarea școlii tradiționale oferind tuturor copiilor și tinerilor participanți posibilitatea de a descoperi și de a se descoperi pe sine. Adeseori copiii se întreabă: cum pot crea propriul cristal, cum se face hârtia, ce este un telescop, cum se cultivă mușețelul, ce este un detector de minciuni, ce este codul Morse, etc. Nicolae Titulescu spunea că: “Elanul creator nu cunoaște limite.”                                                                                                  

            Proiectul nostru își propune să crească încrederea copiilor în experimentare şi în explorarea directă a științei, cu misiunea de a forma oameni responsabili prin motivare și atitudine, deoarece copiii aceștia au o mare dorință pentru cunoaștere, imaginația lor ducând la îmbinarea fanteziei cu tehnica, rezultând mașinării uimitoare și invenții sclipitoare.

            Astăzi, copii de la Şcoala Gimnazială “Spiru Haret” Olteniţa, prof. îndrumător Apostol Verginica, Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” Olteniţa, prof. îndrumător Fudulu Corneliu, Clubul Copiilor nr.1 Olteniţa, prof. îndrumător Fudulu Corneliu și prof. îndrumător Constantin Mirela, Şcoala Gimnazială nr.1 Curcani-Călărași, prof. îndrumător Dorobanțu Viforel, Palatul Copiilor Piteşti-Argeș, prof. îndrumător Neacşu Marilena, Palatul Național al Copiilor București, prof. îndrumător Nichita Cristiana au expus și prezentat cu încredere și determinare invențiile lor:

            Acești copii merită felicitări și încurajarea de a se pregăti și mai departe cât mai bine pentru a-și atinge visurile !

Director Clubul Copiilor Oltenița

Prof. Mirela Constantin

SUNTEM MICI INVENTATORI