Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

INFORMARE PRIVIND CONCURSUL DE SUPLINIRE, TESTAREA SUPLINITORILOR NECALIFICATI SI INCADRAREA PRIN PLATA CU ORA

Suplinitorii calificati care nu au depus dosare in luna mai si solicita participarea la concursul de suplinire din 28 august 2018, vor depune dosare la ISJ Calarasi pe data de 23 august 2018 intre orele 14-16 si pe data de 24 august 2018 intre orele 10-14.

 

Suplinitorii cu studii necorespunzatoare postului vor depune dosarele pentru testare in perioada 23-24 august 2018 la Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu Calarasi, intre orele 9-14. Testarea va avea loc in ziua de 28 august 2018 la Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu Calarasi doar pentru posturi de invatatori si educatoare.

 

 

NOTA DE PROBLEME

CERERE SUPLINITORI NECALIFICATI

CERERE SUPLINITORI CALIFICATI ( aceasta cerere va fi completata DOAR de suplinitorii calificati care nu au depus dosare in luna mai; suplinitorii calificati care au depus dosare in luna mai vor completa o altfel de cerere in ziua concursului)

CERERE PLATA CU ORA/CUMUL