Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

INFORMATII CONCURS TITULARIZARE

ÎN ATENȚIA CANDIDAȚILOR

LA CONCURSUL DE OCUPARE A POSTURILOR

 

Lista candidaților participanți la concurs (repartiția pe sali) 

Accesul candidaților în săli se face astfel:

Intrarea de la sala de sport (CORPUL C) este pentru candidații din următoarele săli:

Parter:  S1

Parter:  S2, S3,S4, S5, S6, S7, S8

Obs: Sala de bagaje este la intrarea în corpul C,la sala de gimnastică

Intrarea dincurtea interioară (CORPUL B) este pentru candidații din următoarele săli:

Etaj I: S9, S10, S11, S12, S13, S14, S15, S16

Etaj II: S17, S18, S19, S20, S21, S22, S23

Obs: Sala de bagaje este la intrarea în corpul B

Intrarea principală a școlii (CORPUL A) este pentru candidații din următoarele săli:

ParterS24, S25, S26, S27

Etaj IS28, S29, S30,S31, S32

Obs: Sala de bagaje este la intrarea în corpul A

 

Concursul va avea loc miercuri, 29 Iulie 2020, la Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu Calarasi, cu respectarea tuturor măsurilor de precauție și protecție privind pandemia de covid 19.

Din cauza căldurii excesive, ministerul a decalat ora de începere a concursului cu o ora (ora 9,00 fata de ora 10,00 cat era inițial)

Accesul in sali se va face de la ora 7,00 pana la ora 8,15. După aceasta ora nu va fi permis accesul in centrul de concurs.

Vor fi 3 cai de acces, iar fiecărui candidat ii va fi verificată temperatura corporală (care nu trebuie sa depășească 37,3 C) de către cadre medicale care vor asigura asistenta medicala pe întreaga durata a desfășurării concursului. Pentru a limita timpul de acces in sali (care include și lăsarea bagajelor/telefoanelor la sălile de bagaje) candidatii sunt rugați sa nu aibă asupra lor bagaje/telefoane, in felul acesta evitându-se aglomerația la locul de depunere a bagajelor. De asemenea, deoarece la intrarea in clădirea școlii va trebui sa se păstreze distanța corespunzătoare între candidați, curtea școlii nu va fi disponibilă pentru parcarea mașinilor candidaților (cu alte cuvinte, pentru a va încadra in ora limita de acces in clădire, va rugam sa aveti in vedere si faptul ca parcarea mașinilor personale nu se face in curte și va trebui sa găsiți parcări libere in apropierea școlii).

 

 

4 AUGUST 2020 - afisarea rezultatelor

4 – 5 AUGUST 2020- inregistrarea contestatiilor la sediul ISJ Călărași

(4 AUGUST 2020 până la ora 21.00 si 5 AUGUST 2020 până la ora 12.00)

11 AUGUST 2020- afisarea rezultatelor definitive  

Repartizarea pe posturi se face in sedinta publica la ISJ Călărași, in data 13 august 2020 pentru candidatii care au obtinut note peste 7, in limita posturilor publicate pentru angajare pe perioada nedeterminata (și pe 20 -21 august 2020 pe posturi netiutularizabile)

Candidatii cu note peste 5 vor fi repartizati in perioada 26-28 august 2020.

 


Conform Calendarului mișcării personalului didactic, pe data de 17 iulie 2020 pe pagina web a Ministerului Educației și Cercetării, secțiunea TITULARIZARE 2020 și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Călărași s-au publicat datele de înscriere ale candidaților.

Candidații au obligația de a verifica toate datele de înscriere care îi vizează (disciplina de concurs, modulul psihopedagogic, avizul cultului ortodox, avizul de educație specială, absolvent an curent etc etc) și vor solicita în scris, dacă este cazul, corectarea acestora, până cel târziu la data de 22 iulie 2020, ora 15,00, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. (Se va formula o cerere care va fi scanata/fotografiată și se va atașa la emailul respectiv, alături de copie/fotografie de pe buletin)

Netransmiterea unei astfel de solicitări conduce la concluzia că datele publicate sunt corecte și complete.

În data de 22 iulie 2020 pe pagina web a Ministerului Educației și Cercetării, secțiunea TITULARIZARE 2020 și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Călărași se vor publica datele finale ale candidaților.

Pentru candidații care nu au prezentat documente privind mediile anilor de studii s-a considerat ca medie de departajare nota 5 (cinci), conform precizărilor MEC.

Candidații care din diverse motive decid să nu se prezinte la concursul din 29 iulie 2020 vor anunța în scris decizia luată (vor formula o declarație de neparticipare la concurs pe care o scanează/fotografiază și o vor trimite, alături de copie/fotografie de pe buletin, pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Absolvenții promoției 2020 vor aduce la ISJ Călărași dovada promovării examenului de absolvire până cel târziu la data de 22 iulie 2020, ora 15,00 (dovada absolvirii se poate transmite și pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

 

LISTA CANDIDATILOR INSCRISI LA CONCURS poate fi consultată accesând linkul http://titularizare.edu.ro/2020/

Se organizează un singur centru de concurs ( Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu Calarasi). Vom reveni cu informații privind organizarea concursului.

 

Calendarul complet al mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar este disponibil AICI.

 

https://www.edu.ro/sites/default/files/anexa%20nr.%2019%20mobilitate%202020_2021.pdf