Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

INFORMATII CONCURSUL JUDETEAN PENTRU SUPLINITORI CALIFICATI

Concursul va avea loc in ziua de 29 august 2023 la SCOALA GIMNAZIALA MIRCEA VODA CALARASI, incepand cu ora 9,00 (timpul de lucru fiind de 4 ore). Accesul in centrul de concurs se face pana la ora 8,15.

LISTA CANDIDATILOR INSCRISI

DOSARELE DE CONCURS SE DEPUN IN PERIOADA 24-25 AUGUST 2023 LA INSPECTOARATUL SCOLAR 

CEREREA DE INSCRIERE LA CONCURS (PENTRU SUPLINITORII CARE NU AU DEPUS DOSARE IN MAI 2023)

Documentele necesare intocmirii dosarului sunt pe ultima pagina a cererii; NU SE ACCEPTA DOSARE INCOMPLETE!!!)

(Pentru a elimina din birocratia inscrierilor la concurs, candidatii care au depus dosare in luna mai 2023 si care nu s-au prezentat/s-au retras/au obtinut note sub 5 etc la concursul din 12 iulie 2023, vor fi inscrisi in borderourile de sala, urmand sa completeaze o cerere in ziua concursului)

Declaratie pe propria raspundere necesara intocmirii dosarului

Fisa medicala, ELIBERATA DE MEDICUL DE MEDICINA MUNCII, trebuie sa contina formularea APT PENTRU A PREDA IN INVATAMANT. Alte formulari nu vor fi acceptate.

NU SE ORGANIZEAZACONCURS PENTRU DISCIPLINELE: GEOGRAFIE, ISTORIE, SOCIO UMANE (Educație socială, Logică, argumentare și comunicare, Psihologie, Sociologie, Filosofie), BIOLOGIE, RELIGIE, LIMBA ȘI LITERATURA ROMANĂ