Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

RESURSE UTILE PROFESORILOR DE LIMBA FRANCEZĂ

Aplicație gratuită pentru telefonul mobil, prin intermediul căreia poți conversa cu vorbitori nativi de pe tot mapamondul

Resurse gratuite online:

http://apprendre.tv5.../a2-elementaire
http://www.bonjourde...delf/index.html
http://www.canalacad....com/apprendre/ 

http://limbafranceza.ro/jocuri/

http://www.pepit.be/niveaux/niveau2.html

http://www.efranta.ro/sunt-in-franta/invata-curs-limba-franceza-gratuit-online

http://francezainteractiv.blogspot.com/2010/02/franceza-online_19.html

Ați putea încerca utilizarea metodei MINI, metodă gratuită pentru elevii debutanţi de vârste mici, propusă de CREFECO. Metoda constă în mai multe fişiere-planşe video – audio – text care pot fi folosite atât pe videoproiector sau tablete, cât şi în variantă tipărită (cu un CD player, pentru partea orală). Metoda MINI este foarte atrăgătoare, respectă vârsta şi aplecarea spre ludic a micilor elevi şi o puteţi integra atât în orele din trunchiul comun, cât şi la cele de opţional.

http://crefeco.org/display.php?fr/Activit%C3%A9s/500

De asemenea, alte auxiliare CREFECO gratuite pentru nivelul A2, grupate într-un volum de sine-stătător, pot fi descărcate gratuit de la adresa:

http://crefeco.org/intraweb/download/file/15_fiches_WEB.pdf