Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

A DOUA EDIŢIE A PROGRAMULUI DE BURSE OPPORTUNITY FUNDS

Comisia Fulbright Româno-Americană şi Centrul Fulbright-EducationUSA de Consiliere Educaţională lansează cea de-a doua ediţie a programului “Opportunity Funds” pentru elevii din clasele a X-a şi a XI-a care intenţionează să-şi continue studiile universitare şi postuniversitare în Statele Unite. Programul le oferă elevilor excepţionali, dar cu posibilităţi financiare reduse, sprijin financiar şi îndrumare personalizată în aplicarea la universităţi americane. Fondurile nu acoperă taxele de şcolarizare şi întreţinere în SUA, ci sunt destinate facilitării procesului de aplicaţie.

În afisul programului „Opportunity Funds” puteţi găsi adresa url pentru informaţii detaliate privind procesul de candidatură la programul menţionat, cu termenul-limită pentru înscriere de 4 decembrie 2016

 
Este o oportunitate pentru elevii nostri.
 
In cazul în care sunt doritori, aceştia sunt rugaţi să ia legatura cu doamna Radulescu Ruxandra, coordonatoare a acestei initiative. Adresa de e-mail este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.