Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

Concurs National “ Educaţie Rutiera - Educaţie pentru viața''

 Etapa judeţeană a  Concursului National “ Educaţie Rutiera - Educaţie pentru Viața'' se va desfăşura   joi  14.06.2018 ora 10,00 pe terenul de sport al Colegiului Agricol Sandu Aldea .
 
        Componenţa echipajului la concursul național „Educaţie rutierǎ – educaţie pentru viaţǎ” este format din elevi din clasele primare şi gimnaziale. Fiecare echipaj, obligatoriu mixt (b+f), va avea în componenţa sa patru elevi, dintre care minimum unul din ciclul primar.
            
        Înscrierea la concurs se va face până la data de 11.06.2018 prin transmiterea componenţei echipelor ( tabel Anexa 1 din regulamentul atasat)  către Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi la adresa  email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    și către Serviciul Rutier la fax 0242.313.017.