Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

Proba scrisa a concursului de ocupare a posturilor din judetul Calarasi

 

Proba scrisa a concursului de ocupare a posturilor din judetul Calarasi va avea loc la SCOALA GIMNAZIALA NICOLAE TITULESCU CALARASI, in data de 11 iulie 2018. 

 

CANDIDATII CARE NU PARTICIPA LA PROBA SCRISA A CONCURSULUI DE OCUPARE A POSTURILOR IN JUDETUL CALARASI SUNT RUGATI SA COMPLETEZE ACEASTA CERERE SI SA O TRIMITA PRIN FAX LA 0242 312810 SAU PRIN EMAIL LA ADRESA Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Procedura privind desfăsurarea probei scrise, sigilarea si securizarea lucrarilor scrise din cadrul concursului national de ocupare a posturilor/catedrelor vacante

 

În atenția candidatilor inscrisi la concurs (click pe titlu)

 

Referitor la absolventii promotiei 2018, acestia vor trebui ca in data de 9 iulie 2018 sa faca dovada absolvirii studiilor prin adeverinta eliberata de  unitatea de invatamant. In aceeasi zi vor face si validarea fiselor din aplicatia TITULARIZARE 2018, in intervalul orar 9,00 - 12,00, la sediul
ISJ Calarasi. Persoana de contact: Adriana Anton