Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

DETASAREA IN INTERESUL INVATAMANTULUI

ETAPE detaşarea în interesul învăţământului

  1. Unitatile scolare care vor sa detaseze pe posturile vacante/rezervate cadre didactice titulare fac adrese catre unitatile in care aceste cadre didactice sunt titulare.TERMEN pana pe 17 august 2017
  2. Cadrele didactice titulare solicitate pentru detasare in interesul invatamantului isi dau acordul pentru detasare prin completarea unui formular insotit de documentele anexate( DESCARCA FORMULAR). Depunerea acordului la unitatea primitoare insotit de documentele justificative se face in perioada 17-21 AUGUST 2017.
  3. In perioada, 21-24 august 2017, are locdiscutarea si solutionarea propunerilor pentru detasare in interesul invatamantului in consiliile de administratie ale unitatilor primitoare si transmiterea listei cadrelor didactice detașate în interesul învățământului însoțite de dosarele acestorala inspectoratele școlare.

ATENTIE: Orice lista/dosar transmise la ISJ dupa 24 august 2017 NU VOR MAI FI LUATE IN CONSIDERARE.