Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

 

Testarea va avea loc in ziua de 29 august 2023 la SCOALA GIMNAZIALA MIRCEA VODA CALARASI, doar pentru posturi de invatatori . Accesul în centrul de testare se face pana la ora 8,15. Testarea consta in proba scrisa (cu incepere de la ora 9,00) si interviu.

Lista candidatilor inscrisi

Dosarele se depun in perioada 24-25 august 2023, intre orele 10-14, la CENTRUL DE CONCURS de la SCOALA GIMNAZIALA MIRCEA VODA CALARASI

Cerere suplinitori necalificati   Documentele necesare intocmirii dosarului sunt pe ultima pagina a cererii; NU SE ACCEPTA DOSARE INCOMPLETE!!!)

Declaratie pe propria raspundere necesara intocmirii dosarului

Fisa medicala, ELIBERATA DE MEDICUL DE MEDICINA MUNCII, trebuie sa contina formularea APT PENTRU A PREDA IN INVATAMANT. Alte formulari nu vor fi acceptate.