Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

            Scopul campaniei 2017 este de a conştientiza asupra unor forme de practice tradiţionale care sunt dăunătoare copiilor şi de a identifica căi de acţiune pentru limitarea acestora.

            Înscrieri pentru campanie se vor face până la data de 31 octombrie 2017 pe baza  formularului de înscriere, prezentat în anexă, care va fi expediat pe adresa de e+mail a FICE România (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) sau pe adresa poştală a Comitetului de campanie ( Bucureşti, str. Valerian Prescurea, nr.7, sector 4, cod 74292)

“Campania 19 zile de prevenire a abuzurilor si violenţei asupra copiilor şi tinerilor”

                 Toader Marioara - IŞJ Călăraşi