Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

Proiecte antidrog

             Agenţia Naţională Antidrog (A.N.A.), prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Călăraşi (CPECA)  în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi derulează în anul şcolar 2017-2018 următoarele proiecte:   vezi: Proiecte antidrog

  1.    Proiectul “ABC-UL EMOŢIILOR” este un proiect de formare şi consolidare  a abilităţilor emoţionale cu rol de factori de protecţie în prevenirea consumului de droguri.Proiectul se adresează copiilor din clasele I si a II-a 
  1.    Proiectul “CUM SĂ CREŞTEM SĂNĂTOŞI ”- formarea  de deprinderi de viaţă sănătosă în rândul copiilor de vârstă preşcolară şi şcolară mică (clasa pregătitoare).
  2.    Proiectul Naţional „NECENZURAT”, proiect de prevenire a consumului de tutun, alcool şi droguri în rândul adolescenţilor.
  3.   “MESAJUL MEU ANTIDROG” proiect de prevenire a consumului de droguri în rândul populaţiei şcolare din învăţământul gimnazial  şi liceal.

Pentru anul şcolar 2017 - 2018, tema concursului va fi: ”Pot altfel” şi se va desfăşura pe următoarele secţiuni:

  • film scurt metraj, spot;
  • eseu literar;
  • arte vizuale;

 

  •                                              Toader Marioara- IŞJ Călăraşi