Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

REZULTATE CONTESTATII SUPLINITORI CALIFICATI SI NECALIFICATI (SUNT 2 PAGINI)

REZULTATE SUPLINITORI CALIFICATI 

Contestatiile se depun marti, 7 septembrie 2021, pana la ora 12,00, LA SECRETARIATUL ISJ CALARASI (nu se admit contestatii online si nu se admite depasirea ore 12,00). Model contestatie.

SEDINTA DE REPARTIZARE VA AVEA LOC MIERCURI, 8 SEPTEMBRIE 2021, LA SEDIUL ISJ CALARASI, DUPA ACEST GRAFIC (DATE IN CURS DE ACTUALIZARE) 

 

 POSTURI

Suplinitorii calificati care nu au depus dosare in luna MAI 2021 si solicita participarea la concursul de suplinire din 6 septembrie 2021, vor depune dosare la ISJ Calarasi in perioada 1-2 septembrie 2021 intre orele 10-14. 

In atentia candidatilor

Concursul va avea loc in ziua de 6 septembrie 2021 la Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu Calarasi. Accesul in sali se va face in intervalul 7,45-8,30. NU SE ORGANIZEAZA CONCURS PENTRU DISCIPLINELE: GEOGRAFIE, ISTORIE, SOCIO UMANE, BIOLOGIE, RELIGIE, LIMBA ȘI LITERATURA ROMANĂ 

Cerere inscriere concurs suplinitori calificati care NU AU DEPUS dosare in luna mai 2021 

Documentele necesare intocmirii dosarului sunt pe ultima pagina a cererii; NU SE ACCEPTA DOSARE INCOMPLETE!!!)

(Pentru a elimina din birocratia inscrierilor la concurs, candidatii care au depus dosare in luna mai 2021 si care nu s-au prezentat/s-au retras/au obtinut note sub 5 etc la concursul din 21 iulie 2021, vor fi inscrisi in borderourile de sala, urmand sa completeaze o cerere in ziua concursului)

Declaratie pe propria raspundere necesara intocmirii dosarului

Fisa medicala trebuie sa contina formularea APT PENTRU A PREDA IN INVATAMANT. Alte formulari nu vor fi acceptate.

INFORMATII SUPLINITORI NECALIFICATI

REZULATE INVATATORI NECALIFICATI Contestatiile se depun marti, 7 septembrie 2021, pana la ora 12,00, LA SECRETARIATUL ISJ CALARASI (nu se admit contestatii online si nu se admite depasirea ore 12,00). Model contestatie.

 SEDINTA DE REPARTIZARE VA AVEA LOC MIERCURI, 8 SEPTEMBRIE 2021, LA SEDIUL ISJ CALARASI (estimam ca va incepe in jurul orei 13,00, dupa repartizarea suplinitorilor calificati)

 

Suplinitorii cu studii necorespunzatoare postului (INVATATORI) vor depune dosarele pentru testare in perioada 1-2 septembrie 2021, intre orele 10-14.

Dosarele se depun la SCOALA GIMNAZIALA NICOLAE TITULESCU CALARASI

Testarea va avea loc in ziua de 6 septembrie 2021 la Scoala Nicolae Titulescu Calarasi doar pentru posturi de invatatori. Accesul in sali se va face in intervalul 7,45-8,30

Cerere suplinitori necalificati   Documentele necesare intocmirii dosarului sunt pe ultima pagina a cererii; NU SE ACCEPTA DOSARE INCOMPLETE!!!)

 Declaratie pe propria raspundere necesara intocmirii dosarului

Fisa medicala trebuie sa contina formularea APT PENTRU A PREDA IN INVATAMANT. Alte formulari nu vor fi acceptate.