Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

TITULARIZARE

MODEL FORMULAR CONTESTATIE (contestatiile se pot depune sa secretariatul ISJ sau prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., in zilele de marti, 19 iulie 2022 si miercuri 20 iulie PANA LA ORA 12,00)

 

REPARTIZAREA  CANDIDATILOR PE SALI (absolventii promotiei 2022 care nu se regasesc pe liste trebuie sa contacteze, in ziua concursului, membrii comisiei pentru validarea fisei de inscriere, in baza adeverintelor care sa ateste promovarea studiilor)

CONCURSUL PENTRU OCUPAREA POSTURILOR VACANTE DIN JUDETUL CALARASI VA AVEA LOC IN DATA DE 13 IULIE 2022, LA SCOALA GIMNAZIALA NICOLAE TITULESCU CALARASI, INCEPAND CU ORA 9,00.

ACCESUL CANDIDATILOR IN CENTRUL DE CONCURS ESTE PERMIS PANA LA ORA 8,00. CANDIDATII CARE NU VOR AVEA ASUPRA LOR UN DOCUMENT DE IDENTITATE, CONFORM PROCEDURII, NU VOR PUTEA PARTICIPA LA CONCURS.

NOTA CANDIDATI (ref: conduita in timpul concursului)

PROCEDURA  DESFASURARII PROBEI SCRISE

IN ATENTIA CANDIDATILOR (ref: afisarea rezultatelor, peroada de contestatii, sedinte publice)

 

 

ABSOLVENTII PROMOTIEI 2022 VOR DEPUNE, LA ISJ, IN PERIOADA 6-8 IULIE 2022, ORELE 10-12, ADEVERINTA CARE CERTIFICA PROMOVAREA STUDIILOR (media de absolvire si media anilor de studii), DUPA URMATORUL PROGRAM:

MIERCURI, 6 IULIE 2022, DISCIPLINELE TEHNOLOGICE

JOI, 7 IULIE 2022, INVATATOARELE SI EDUCATOARELE

VINERI, 8 IULIE 2022, RESTUL DISCIPLINELOR

 

*Lista posturilor vacante/rezervate pentru concurs la nivel naţional se regăsește la: https://www.edu.ro/titularizare_2022*.

PRECIZARI INSPECTII SPECIALE/PROBE PRACTICE

 

GRAFICUL INSPECTIILOR LA CLASA/PROBELOR PRACTICE (date in curs de actualizare)

IN ATENTIA CANDIDATILOR CARE AU SOLICITAT ECHIVALAREA INSPECTIILOR DE DEFINITIVAT CU INSPECTIILE LA TITULARIZARE: Media obţinută la inspecțiile la clasă în profilul postului, în cadrul examenului național de definitivare în învățământ, sesiunea 2022, pe parcursul anului şcolar 2021-2022, se poate folosi numai pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor în unităţile de învăţământ din judeţul/municipiul Bucureşti în care candidatul este înscris la examenul național de definitivare în învățământ.

 

Grafic inspectii_biologie

Grafic inspectii_chimie

Grafic inspectii_fizica

Grafic inspectii_limba franceza

Grafic inspectii_limba engleza

Grafic inspectii_limba si literatura romana_subcomisia 1

Grafic inspectii_limba si literatura romana_subcomisia 2

Grafic inspectii_limba si literatura romana_subcomisia 3

Grafic inspectii_geografie

Grafic inspectii_istorie

Grafic inspectii_economie, economie aplicata, educatie antrepenoriala

Grafic inspectii_psihopedagogie speciala (actualizata la data de 24 mai)

Grafic inspectie_terapie educationala complexa si integrata

Grafic inspectii_matematica_subcomisia 1

Grafic inspectii_matematica_subcomisia 2

Grafic inspectii_informatica si tic

Grafic inspectii_religie ortodoxa

Grafic inspectii_educatie fizica si sport_subcomisia 1

Grafic inspectii_educatie fizica si sport_subcomisia 2

Grafic inspectii_educatie fizica si sport_subcomisia 3

Grafic inspectii_invatatori_subcomisia_Calarasi

Grafic inspectii_invatatori_subcomisia_Oltenita

Grafic inspectii_educatoare_subcomisia 1

Grafic inspectii_educatoare_subcomisia 2

Grafic inspectii_dicipline tehnologice (sunt mai multe pagini in document)

Grafic inspectii_educatie muzicala

Grafic inspectii_educatie plastica

 

DOSARELE DE PARTICIPARE LA CONCURS SE VOR DEPUNE LA ISJ CALARASI IN PERIOADA 9-17 MAI 2022, INTRE ORELE 10-14, DUPA URMATORUL GRAFIC (CU URMATOARELE PRECIZARI):

DOSARELE TREBUIE SA FIE CARTONATE, IAR COPERTA TREBUIE SA CONTINA URMATOARELE INFORMATII: NUMELE SI PRENUMELE, DISCIPLINA DE CONCURS, iar pentru absolventii promotiei 2022 TREBUIE SA SE FACA PE COPERTA PRECIZAREA "ABSOLVENT 2022". 

ADEVERINTA MEDICALA TREBUIE SA CONTINA FORMULAREA "APT PENTRU A PREDA IN INVATAMANT" (formulari de tipul "APT PENTRU INSCRIERE LA CONCURS" SAU "APT PENTRU MUNCA" NU VOR FI LUATE IN CONSIDERARE SI VOR DUCE LA RESPINGEREA DOSARULUI)

Candidații au obligația de a depune cazierul judiciar si certificatul/adeverința de integritate comportamentală prevăzut(ă) de Legea nr. 118/2019 privind Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor

 

LUNI, 9 MAI 2022 si MARTI, 10 MAI 2022

DISCIPLNELE TEHNOLOGICE SI DISCIPLINELE DIN ARIA CURRICULARA ARTE

 

 MIERCURI, 11 MAI 2022 si JOI, 12 MAI 2022,

EDUCATIE FIZICA si SPORT, respectiv DISCIPLINELE DIN ARIA CURRICULARA MATEMATICA si STIINTE (matematica, fizica, chimie, biologie, informatica), respectiv DISCIPLINELE DIN ARIA CURRICULARA OM SI SOCIETATE (istorie, geografie, religie, socio-umane) INCLUSIV PENTRU INVATAMANTUL SPECIAL

 

 

VINERI, 13 MAI 2022,

DISCIPLINELE DIN ARIA CURRICULARA LIMBA SI COMUNICARE (limba si literatura romana, limba engleza, limba franceza)

 

 

LUNI, 16 MAI 2022 si MARTI 17 MAI 2022,

INVATATORI SI EDUCATOARE

 

ISJ CALARASI PUNE LA DISPOZITIA CANDIDATILOR SI O ADRESA DE email DEDICATA CONCURSULUI (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), LA CARE CANDIDATII SA AIBA POSIBILITATEA DE A TRANSMITE CERERILE DE CONCURS, CU CONDITIA CA DATELE CANDIDATILOR SA EXISTE IN APLICATIA TITULARIZARE SI CU OBLIGATIA CA IN PERIOADA VALIDARII INSCRIERILOR SA ADUCA DOSARELE IN FORMAT FIZIC. 

Procedura inscriere online

 

 

Cerere inscriere concurs titularizare 2022

Fisa inscriere concurs titularizare 2022 (este obligatorie pentru candidatii care nu au fisa in aplicatia TITULARIZARE in anii anteriori (nu au mai depus dosare in anii anteriori))

Extras-Calendar Concurs tittularizare 2022

Cerere/optiune sustinere proba scrisa in alt judet (pentru candidatii care s-au inscris in mai multe judete si care vor sustine inspectiile la clasa in judetele respective, iar proba scrisa o vor sustine in alt judet) 

Declaratie pe propria raspundere concurs 2022

Extras Metodologie Concurs titularizare 2022

Anexe probe practice probe_orale inspectii la clasa

Calculul mediei de departajare

Candidatii care au sustinut inspectia pentru definitivat 2022 pot solicita echivalarea inspectiiilor la clasa conform ACESTUI MODEL DE CERERE

Specializari care permit ocuparea unor posturi in invatamantul special fara a fi necesar atestatul de invatamant special

PROGRAMELE PENTRU CONCURS POT FI DESCARCATE DE PE siteul http://titularizare.edu.ro/2022/